تا %60 تخفیف خرید برای 6 نفر با صدور مدرک فقط تا
00 00 00
در توسینسو تدریس کنید
+9****+33

نوشتن QUARY در SQL : گرفتن آخرین رکورد ثبت شده از هر نفر

با سلام خدمت اساتید بزرگوار - لطفا کمک کنید بدجور گیر کردم

جدولی را با سه رکورد در نظر بگیرید ( فایل ضمیمه برای درک بهتر نگاه بفرمایید )

1- نام: نام دانشجو

2- نوع: نام درس

3- نمره: نمره درس

مطابق ضمیمه پر شده است ، میخواهیم آخرین رکورد ثبت شده برای هر نفر را ببینیم

چه بکنیم ؟

با توجه به درخواست دوستمون یک فیلد به نام آیدی به جدول اضافه کردم ( مطابق ضمیمه 2 )

ولی مشکل همچنان حل نشده است . لطفا اساتیدی که جواب را پیدا میکنند - جواب بدن - ممنونم از نقطه نظر های شما

لذت یادگیری با توسینسو
به عنوان شخصی که مدت هاست از سایت توسینسو استفاده می کنم باید بگم که واقعاً یکی از بهترین مرجع ها برای ارتقاء دانش شخصی هست. دوره های سایت، راهکارها و مطالب، همگی عالی هستند.
علی آقامیری

اصلا کامپیوتر و سرور رو بزارین کنار ، شما خودتون به این جدول نگاه می کنید ، چه جور می فهمید آخرین رکورد هر نفر چی بوده ؟

مسلما نمی تونید ! چون هیچ ستونی برای مرتب سازی نداره ، شما باید یا یک فیلد ID که به ترتیب جلو بره داشته باشید یا مثلا یک فیلد تاریخ زمان درج . بالاخره یه مبنایی برای مرتب سازی زمانی باید وجود داشته باشه.

** هیچ اگر سایه پذیرد ، منم آن سایه هیچ **
+9****+33

سلام دوست خوبم . شما براش آیدی هم در نظر بگیر - فکر کن آیدی هم داشته باشه . اونموقع چطوری میشه

علی آقامیری

لینک زیر رو ببینید، مثال 1 فقط اسم رو بر می گردونه ، 2 و 3 کل خط رو بر میگردونه .

https://www.tutorialgateway.org/select-rows-with-maximum-value-on-a-column-in-sql-server/

** هیچ اگر سایه پذیرد ، منم آن سایه هیچ **
+9****+33

مهندس جان فکر کنم شما متوجه سوال من نشدید - نمیخوام بزرگترین مقدار پیدا کنم - سوال مشخصه - لطفا اساتید که به جواب درست میرسند راهنمایی کنن . ممنونم

علی آقامیری

من متوجه نیاز شما شدم ! شما آخرین رو می خواید ! یه فیلد ID اضافه کنید که sequence باشه و یکی یکی بره جلو .

ماکزیمیم ID یک نفر میشه ، اخرین نمره ای که براش درج شده ، نمیشه ؟ 

 

** هیچ اگر سایه پذیرد ، منم آن سایه هیچ **
+9****+33

مهندس جان نمیشه - آیدی به طور واقعی وجود نداره - دیتا من در جدول نمینویسم - آیدی یک فیلد از جنس شمارنده کلی فیلد های جدول است - لطفا مجددا به عکس نگاه کنید - مشخص است - ممنونم از شما

دانیال سیفی

SELECT TOP 1 * FROM Students
ORDER BY StudentID DESC

سلام شما می تونید از این روش هم استفاده کنید.

البته زمانی که ID منحصربفرد برای جدول داشته باشید.

مهندس اصلا منطقی نیست جدول رو بدون کلید اصلی یا شمارنده تعریف کنید.

+9****+33

سلام - مشکل اینجاست که این یک مثال از محیط واقعی بود - و به طور واقع این جدول ساخته شده توسط برنامه دیگر است و دیتا اینتری آن بوسیله برنامه دیگری انجام میشود که من روش دخل و تصرفی ندارم - از آقای علی آقامیری  کمال تشکر دارم - با توجه به لینکی که دادن من تونستم مشکلم با ساخت یک جدول تمپ و اینرجوین زدن آن با همان جدول به جواب برسم.

مچکرم از همه اساتید و پویا بودن سایت شما مخصوصا آقای علی آقامیری

علی آقامیری

+ خواهش می کنم :)

راستش هرکی این جدول رو در محیط واقعی تعریف کرده ، اصلا این کاره نبوده ! و یا زیاد عاقبت اندیشی نکرده . حتی برای از سر باز کردن هم نباید چنین کاری کرد. عملا این سیستم زیاد قابلیت گسترش نداره.

منطقیش این بود یه جدول برای نام دانش آموز داشته باشه ، یه جدول نام درس و این جدول به صورت زیر باشه.

gardeId ,studentId ,courseId, grade

من باشم حتما یه تاریخ هم  تو چنین جدولی میزارم.

+ به هر حال لطفا پاسخ رو به عنوان جواب انتخاب کنید، که سایر دوستانی که ممکنه بعدا با سرچ به این صفحه برسن ، بدونن جواب میده :) 

 

** هیچ اگر سایه پذیرد ، منم آن سایه هیچ **
پاسخ شما
برای ارسال پاسخ خود وارد شوید.
افرادی که این مطلب را خواندند مطالب زیر را هم خوانده اند
تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر