سلام به همه دوستان سوالمو نمیدونم جای درست مطرح کردم یا نه موضوع اینه که ما یه سری مشتری داریم که از ما خرید میکنن و ما هم سند میزنیم میخوایم این اطلاعات مشتری یکجا جمع شه مثلا از شعب مختلف اطلاعاتی وارد میکنن بیاد رو سرور دفتر مرکزی بشینه و اینکه با یک کد ملی بار امکان خرید باشه مگر اینکه از سمت دف...

سلام خدمت دوستان توسینسویی  سوالی که داشتم اینه که توی مجموعه اومدم SQL 2017  نصب کردم و هنگام نصب از گزینه MIX   استفاده کردم و همچنین سرویس هارو با یوزر دامین یعنی administrator  نصب کردم اما مشکلی که دارم اینه که بعد از نصب با یوزر sa می تونم لاگین کنم اما با یوزر adminis...

باسلام  و احترامدر یه پروژه با entity کار می کنم اطلاعات را هم در دیتا گرید نمایش میدم و مشکلی ندارماما موقعی که می خوام یه دیتابیس Add کنم با پیغام زیر رو برو شدم. An unhandled exception of type 'System.Data.Entity.Infrastructure.DbUpdateException' occurred in PresentationFramework.dll Additi...

با سلام    دوستان من موقغی که میخام برنامه مو به postgresql  لینک بدم با پیغام خطای زیر مواجه میشه ممنون میشم راهنمایی کنید    http://s3.picofile.com/file/8371010026/111.PNG

این سوال توسط امیرحسین کریم پور در تاریخ 09/06/1398 10:28:09 ق.ظ حذف شده است.

دلیل: تکراری

سلام ما برای موکبمون تو کربلا میخواییم یه سیستم و ورود خروج اشخصاص درست کنیم که مشخصات هر کسی که داخل میشه ثبت کنیم که از بارکد هم استفاده کنیم که وقتی بارکد زدیم رو کارت دادیم بهش بدونیم توسیستم متعلق به چه کسیه .میخوام ببینم با اکسس باید درست بشه یا sql؟؟ کسی هست کد آماده داشته باشه؟ ممنون میشم کم...

سلام ما برای موکبمون تو کربلا میخواییم یه سیستم و ورود خروج اشخصاص درست کنیم که مشخصات ثبت کنیم که از بارکد هم استفاده کنیم.میخوام ببینم با اکسس باید درست بشه یا sql؟؟ کسی هست کد آماده داشته باشه؟ ممنون میشم کمک کنید کار برای امام حسین جوابش رو خود آقا میده من خودمم دارم رایگان این کارو میکنم. جانم ...

با سلام تازگیا sql به حروف بزرگ و کوچک حساس شده مثلا من یک ستون بنام Name دارم وقتی این دستور رو مینویسم : Select name From tbl_Studentای خطارو نشون میده : Msg 207, Level 16, State 1, Line 12 Invalid column name 'name'.ولی وقتی با حروف بزرگ مینویسم دستور به خوبی اجرا میشه : S...

سلام به همه دوستان.من یه سوال واسم پیش اومده و میخواستم بدونم که چه پایگاه داده ای میتونیم باهاش هم از طریق وب، اپلیکیشن اندروید، IOS و شاید در ادامه نرم افزار های سیستمی مثل ویندوز و لینکوس رو درست کنیم که بتونه به از طریق اینترنت دیتاها رو ذخیره بازیابی کنه؟؟؟یه چیزی مثه تلگرام...

سلام به همه اساتید گرامی دوستان من زمانی که میخام از طریق COMMAND LINE یا خط فرمان فایل اصلی SQL SERVER رو  که setup.exe می باشد رو اجرا کنم با خطای setup failed مواجه میشه اما بعد از اینکه فایل setup.exe رو خودم به صورت دستی یک بار دابل کلیک میکنم و مجدد تو خط فرمان دستور اجرای فایل رو میزنم فایل ا...

با سلام و احترام خدمت دوتان عزیز  من یه سوال داشتم  میخوام دو تا جدول با یه شرط خاص بصورت پشت سر هم درsql   نمایش داده بشه  اگر می شه راهنمایی بفرمائید  از چه دستوری استفاده کنم  

سلام.پایگاه داده سرور اتوماسیونمون از سال 92 داره کار میکنه، حجم پوشه sql در محل نصب حدود 300 گیگ شده و حجم فایل های بکاپ(که در محل دیگه ای ریخته میشه) حدود 1 گیگ هستن. مطمئنا اطلاعات درون اتوماسیون بالای 1 گیگ هست الان سوالم اینه که اگر مشکلی پیش بیاد مثلا هارد بسوزه، با برگردوندن این فایل 1 گیگی ه...

با سلاممیخوام یه کوئری بنویسم که از یه id  به قبل همه اطلاعاتش پاک بشه چون جدول خیلی سنگینه دستی نمیشه پاکش کردهر کوئری نوشتم جواب ندادلطفا راهنمایی کنید

چگونه میشه در دیتابیس چیزی که وجود ندارد فیلتر کردمثلا دو جدول داریم یک جدول گزارش ویک جدول پرسنلی هر کد پرسنلی در روز یک گزارش میدهدحالا میخواهیم تمام کسانی که در یک روز گزارش نمیدهند فیلتر کنیم

سلاممن ویژوال استودیو رو نصب کردم ولی این گزینه رو ندارهموقع نصب طبق عکس های زیر کدوم گزینه ها رو تیک بزنم که sql server به طور کامل نصب بشه.چون سیستم من ضعیفه و ویژوال استودیو 2017 سنگینه می خوام گزینه هایی باشن که ضروری هستن و اونایی که واقعا کاربردی ندارن رو نصب نکنم

با سلام و عرض خسته نباشید میخواستم ببینم خطای "There was a problem sending the command to the program" چیه و چجوری میشه این خطارو رفع کرد.

با سلام و احترام در sql server امکان اینکه Job بک آپ دوره ای در مکان غیر از خود سرور ( در یک سرور دیگر ) قرار گیرد هست؟ در صورت مثبت بودن غیر از پورت 1433 آیا پورت دیگری را هم در فایروال باید باز کرد؟؟

با سلام و احترام. میخاستم بدونم در Sql server ترتیب نوشتن maintenance plan فرق داره مثلا اول بک آپ بگیره بعد صحت بک آپ(Data integrity) بگیره ویا بالعکس؟

با سلام مثلا ما یک دیتابیس بنام Data داریم که 50 تا جدول توش هس آیا میشه هرکدوم از جدول هایی که خالی هستن یعنی هیچ داده ای ندارن رو به صورت یکجا پاک کنیم ؟ (یعنی کد بنویسیم که هرکدوم از جدول ها داده ندارن رو حذف کن)

با سلام دوستان من یک سئوالی داشتم و ان این هست که در sql server و در قسمت alerts و در گزینه severity من عدد 014 را انتخاب می کنم که مربوط به permission ها هست و operators را هم به درستی تنظیم می کنم و همچنین به درستی database mail را هم تنظیم می کنم و ایمیل به درستی ارسال می شود حالا وقتی که با اک...

سلام ببخشید می خواهم یک bat درست کنم برای سرویس SQL که دارای اینستنس هست که خود به خود سرویس را اجرا کند چطوری اینکار را انجام بدم

سلام من 5 تا دیتابیس دارم که دارن بصورت mirror روی سرور ها کار میکنن مشکلی که دارم این هست ، به علت اینکه دیتابیس در حالت mirror هست و برای mirror باید دیتابیس در حالت full باشد ، این حالت باعث میشه که نتونم دیتابیس رو Shrink کنم و همیشه من یک فایل چندین گیگابایتی log دارم و هر روز یک بار باید دیت...

با سلام خدمت دوستان عزیز ، من سوالی که از دوستان داشتم اینکه ایا کدی هست که به صورت اتوماتیک یک job در یک ساعت مشخص start شود؟

با سلام خدمت اساتید کوئری در sql هست که جدوالی که در دیتابیس دارای دیتا هست را فقط نمایش بدهد. همچنین کوئری هست که تعداد خاصی از ردیف جدولی اگر پر هست را نمایش بدهد؟ مثلا 1000 ردیف از جدول را که دارای دیتا هست را نمایش دهد؟

سلام به همه اساتید بزرگوار دوستان عزیز من میخام این دستورات اس کیو ال سرور 2005 رو تو اس کیو ال سرور 2000 اجرا کنم ولی متاسفانه یه سری از دستورات رو نمیشناسه ممنون میشم کد اسکریپت زیر رو به اسکریپت اس کیو ال 2000 تبدیل کنید USE EURO ALTER AUTHORIZATION ON SCHEMA::[M_USER] TO [INFORMATION_S...

سلام و احترام به همه برنامه میخوام بنویسم واسه کالاهای تحویلی دوره ای که انبار به پرسنل میده (مثل کفش و پوتین و لباس و ...) هدفم اینه که امروز که کالا تحویل طرف شد ، مشخص بشه که نوبت بعدیش کی هست . و اینکه تا الان چند بار از ما کالا تحویل گرفته . مثلا کفش هر 6 ماهه و لباس هر یک سال ... عکس زیر ...

با سلام و احترام دوستان گرامی ما در سازمان روزی سه بار از بانک SQL بکاپ تهیه میکنیم .مشکل اینجاست که در زمانی که SQL داره بکاپ میگیره سرعت برنامه میاد پایین و کاربران به مشکل بر میخورند روی سرور هم که RESOURCE MONITOR چک مینم در زمان بکاپ گیری DISK تا صد در صد فول میشه.آیا راهی داره که بشه این مش...

سلام یکی از قوانین گرفتن مجوز افتا داشتن Hash بانک و جداول هست که اگه تغییری غیر مجاز صورت گرفت به مدیر اعلام کنه و ... یه نرم افزار تحت وب دارم میخوام این موضوع رو براش پیاده کنم چون برامون داده ها حساس و مهم هستن !! چیزی که شنیدم اینه که طی بازه زمانی مشخص از بانک و جداول یه Hash گرفته و...

با سلام خدمت دوستان و تبریک سال نو و آرزوی موفقیت دوستان اگر کسی مقاله ای در مورد شی گرایی اوراکل به زبان فارسی داره یا کتابی میشناسه لطفا معرفی کنه من یه فایل ضمیمه کردم این فایل کاملا انگلیسی هست در رابطه با همین موضوع هست خیلی هم تو نت سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم که فارسی باشه

سلام بین انواع روشهای mirror دیتا بیس sql کدوم روش بیشتر توصیه میشه اگر که آموزش اون رو هم دارید ممنون میشم برام بزارید ممنون

با سلام من دو تا جدول میخوام ورودی کالا و ارسال کالا .که وقتی در جدول ورود کالا با کد 10 و نام مثلا هارد وارد میکنم به تعداد 15 عدد .دوباره با همین کد بتونم کالای هارد رو اضافه کنم.یعنی روز های بعد وقتی کد 10 رو زدم با تعداد 20 عدد تو گزارش گیری به من 35 عدد ورودی هارد رو نشون بده. تو جدول ارسالی ...

باسلام من یک فایل اکسل دارم که دارای چند ستون هست و محتوای داخل هر ستون بیش از 255 کاراکتر هست. وقتی میخوام فایل رو ایپمورت کنم تو sql فقط 255 کاراکتر اول داخل جدول sql می شینه. تنظیماتی که برای ساختن جدول داره رو هم تغییر می دم ولی تاثیری نداره. از ssis هم سعی کردم ولی نتونستم نتیجه بگیرم. دوستان...

سلام . ما تو مجموعمون از دستگاه های حضور و غیابی استفاده میکنیم که خیلی قدیمین و پیشتیبانی نمیشن. هر سال، سال جدید رو براشون تعریف میکنیم و مشکلی نداشتیم تا حالا . امسال هر چی سال جدید رو تعریف میکنم و دیتابیس خام رو داخل sql اتچ میکنم موقع تخلیه ساعت حجم دیتابیسش تغییر نمیکنه و همه اطلاعات داخل دی...

سلام ، من یه پایگاه داده 40 گیگابایتی دارم که مشکل افت سرعت دستیابی به اون رو دارم و به دلیل سرعت پایین دستیابی به پایگاه داده برای کلاینت های متعدد نیاز هست که این سرور sql رو کلاستر کنم ، میخام بدونم که بهترین پیشنهاد برای اینکه بتونم سرور رو کلاستر کنم ، اولا اینکه کلاستر نرم افزاری هست و یا سخت ...

سلام خدمت همه اساتید محترم کسی میدونه چطور میشه پسورد sa sql server 2005 را پیدا کرد تاکید میکنیم پیدا کرد نه عوض زیرا برنامه ای که سالهای قبل در این پایگاه داده نوشته شده با این یوزر فعال شده حالا که ویندوز را ارتقا دادیم و همینطور پایگاه داده و دیتابیس را در سیستم جدید ایمپورت میکنم به علت ابی...

با سلام و احترام دوستان درایور qodb3 در connection string زیر به چه معناست و آیا می توان نوع اتصال این دیتابیس رو به sql تغییر داد چون این کانکشن مربوط به دیتابیس POSTGRESQL می باشد در صورتی که بخواهیم به SQL SERVER 2005 تغییر بدیم باید چه درایوری برای آن تعریف کنیم ممنون میشم راهنمایی کنید

با سلام اگر در یک جدول sql بیش از یک میلیون رکورد تاریخ داشته باشم به تاریخ 2016 البته فیلد مربوطه از نوع datetime است و بخوام همه رو بکنم 2019 چطوری باید عمل کنم ممنون

سلام دوستان گرامی برای اینکه برای خودرو کارتی مشابه کارت مترو طراحی کنم که اطلاعاتی مثل مدل ، رنگ ، برند و ... را ذخیره کنم و بتوانم بعداً اطلاعاتی مثل تاریخ معاینه فنی و خاتمه اعتبار را به آن اضافه کنم و با قرار دادن کارت در کنار دستگاهی بتوانم اطلاعات آن را مشاهده کنم به چه نرم افزار و سخت افزا...

سلام به همه اساتید گرامی دوستان من یه نرم افزار دارم که با چند تا دیتابیس نرم افزار postgresql لینک شده است و زمانی که کانکت درست باشه نرم افزار اجراخواهد شد ، اخیرا نرم افزار postgresql ویندوزم دچار مشکل شده بود که خودم یه بار نرم افزار postgresql رو نصب کردم و دیتابیس ها رو تو این نرم افزار ریست...

سلام به همه اساتید گرامی دوستان من رو سیستمم نرم افزار postgrsql 8.0.0 نصب کرده ام و داخل این نرم افزار چندین بانک اطلاعاتی با تیبل های مختلف دارم که هر کدام از این جداول به هم لینک هستند دوستان من فایل نصبی این نرم افزار رو متاسفانه ندارم و تو اینترنت هم هرچی گشتم ورژن قدیمی این نرم افزار رو پیدا...

با سلام و عرض ادب خدمت شما دوستان عزیز بنده به تازگی در سایت ثبت نام کردم ویک نرم افزار به اسم HTTrack دانلود کردم و اموزش کار با نرم افزار رو داخل گوگل سرچ کردم و طبق اموزش رفتم جلو و سایت مورد نظرم و در کامپیوتر شخصیم سیو کردم برای اولین بار با موفقیت کار به درستی انجام شد ولی حالا الان باز هم طبق...

باسلام و احترام ، دوستان در جایی مطلبی را در مورد استفاده از قابلیت رمزنگاری اطلاعات در SQL Server 2016 تحت عنوان Always Encrpted می خواندم که در بخش پیکربندی Master Key به این نکته اشاره کرده بود که محل ذخیره سازی Master Key بسیار مهم است و می‌بایست در جایی امن و قابل اطمینان ذخیره شوند. در SQL Ser...

با سلام و خسته نباشید من می خواهم امنیت MIRRORING را تضمین کنم آیا می شود MIRRORING را با SSL استفاده کرد و در CREATE ENDPOINT بکار برد که امنیت کامل تر شود. یا فقط از CERTIFICATE در حقیقت SQL SERVER باید استفاده کنم از کدامیک باید استفاده بکنم. و ببخشید یک سئوال دیگر هم داشتم استفاده از MIRRORIN...

اسم جدول booking هستش میخوام از تاریخ 1-10-2019 تا تاریخ 1-12-2019 ستون travelclassID مقدار 1 رو قبول نکنه.

با سلام و احترام دوستان من با truncate میخام اطلاعات چندین جدول رو پاک کنم اما دوستان چون جداول متغییر هستش و ممکن هست یکی از جدول ها بعدا حذف شود وقتی دستور truncate رو برای هر جدول پشت سر هم به شکل زیر تایپ می کنم در صورتی که یکی از جدول ها موجود نباشد به عنوان مثال table 2پاک کردن سایر جداول نی...

سلام به همه اساتید گرامی دوستان آیا راهی هست که در SQL SERVER بتوان جداول ویا دیتابیس رو مخفی کرد ، ممنون میشم راهنمایی کنید و Script مربوط به مخفی کردن جداول و database رو تو همین تاپیک بزارید

با سلام و وقت بخیر من زمان طراحی جدول،نام گذاری فیلد ها بعذ از اینکه اینتر می زنم براکت به اول و آخر اسم فیلدم اضافه می کند. اولین بار هست می بینم لطفا راهنمایی بفرمایید

با سلام من یک ویو ساختم با یک یوزر که این یوزر نیاز به این ویو داره و نباید به هیچ یک از table ها و viewهای دیتابیس دسترسی داشته باشه. آیا راهی هست که یوزر رو محدود کنم و فقط بتواند این ویو را بخواند؟ با تشکر

با سلام من کریستال ریپورت ورژن 9و10و11و13 نصب کردم نمیشه گزارش بگیرم این خطا رو میده. Could not load file or assembly 'CrystalDecisions.Windows.Forms, Version=10.2.3600.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified...

سلام من sql server روی یکی از سرور های خودم ( محیط اکتیو دایرکتوری ) با یوزر خودم نصب و راه اندازی کردم ولی الان این یوزر به دلیل یک سری مشکلات قرار هست که از توی دومین delete بشه و مجدد ساخته بشه میخاستم ببینم برای اینکه سرور sql به مشکل نخوره چکار باید بکنم و کجا ها رو باید تغییر بدم چون تا جا...

در توسینسو تدریس کنید

و

با دانش خود درآمد کسب کنید

تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر
×

تو می تونی بهترین نتیجه رو تضمینی با بهترین های ایران بدست بیاری ، پس مقایسه کن و بعد خرید کن : فقط توی جشنواره تابستانه می تونی امروز ارزونتر از فردا خرید کنی ....