تخفیف های ویژه توسینسو
تا 60 درصد تخفیف ویژه
00ساعت 00دقیقه 00ثانیه

سلام، من میخوام از یک دیتابیس مربوط به قیمتهای سهام که sql هستش استفاده کنم، حجم داده خیلی بالاست. برای پیدا کردن سهام مورد نظر از دستور select استفاده کردم، وقتی اسم یا کد انگلیسی رو میزنم پیدا میکنه ولی جایی از کارم باید اسامی فارسی رو سرچ کنم که متاسفانه هر کدی مینویسم پیدا نمیشه. ممنون میشم اگر ...

سلام من یک برنامه رزرو غذا توی سی شارپ و بانک اس کیو ال سرور نوشتم. موقع اجرا کلاینت ها دسترسی دارند با روشن کردن انتی ویروس شبکه (کاسپراسکای) برنامه مجددا اجرا میشود اما به صورت محدود یعنی یک سیستم اگر وصل شود چند دقیقه بعد ممکنه وصل نشه و کلا انگار دچار محدودیت میشه و ارور میده و اجرا نمیشه... با ...

سلام من یک جدول دارم که توی یه ستون عکس هامو به صورت باینری ذخیره میکنم حالا من میخوام تصویر جدیدی که آپلود میشه به  تصویر قبلی اضافه بشه (یعنی عکس قبلی حذف نشه و این تصویر به تصویر دیگه اضافه بشه)و موقعی که میخونمشون بندازمشون توی حلقه و دونه دونه نمایش بدم . میخواستم ببینم sql سرور چنین چیزی ...

عرض سلام و احترام من یک دیتا دارم شامل موارد ثبت شده با تاریخ و ساعت (در یک بازه زمانی)هست که میخوام تاریخ این آیتم ها رو مقایسه کنم و آیتم های ثبت شده در روز اول و روز آخر رو در خروجی بیارم.واضح ترش اینه که مثلا من از تاریخ یک فروردین تا ده فروردین بیست آیتم دارم که سه آیتم مربوط به یک فروردین و دو...

من برای تست روی یک سیستم لوکالی بکاپ sql  بدون خطا برگردوندم اما وقتی یک جدول باز میکنم خطا میده

سلام خدمت همه اساتیدمن یک جدول در sql دارم  به اسم Emp که دارای فیلد های (کدملی)melicode و id و ... هست . فیلد melicode بصورت string است و امکان تغییر اون رو ندارم. توضیح اینکه هر بار که یک نفر به موسسه ما مراجعه می کنه مشخصات اون رو به همراه کدملی و ... ثبت می کنیم .حالا اگر بخواهیم با استفاده...

سلام دوستان من توی شبکه خودم، میخوام سرویس VDI (دسکتاپ های مجازی) راه اندازی کنم و برای این سرویس باید روی چندین سرور اپلیکیشن های مختلفی نصب کنم و اونها رو باید به SQL متصل کنم، ولی چیزی که میمونه اینه کل اطلاعات شبکه روی یک سرور SQL میره و این منو نگران میکنه که اگز ویندوزش کرش کنه توی اون شرایط ش...

این سوال توسط MENAL در تاریخ 09/10/1398 10:13:27 ق.ظ حذف شده است.

دلیل: unknown

سلام. من يك سوال دارم درخصوص مفهوم و موارد استفاده tempdb: تا اونجايي كه مطالب اينترنت رو بررسي كردم، tempdb عموما object هاي سيستمي رو نگه ميداره. و تصور من اينه كه ديتاها و لاگ هاي ديتابيس من توي فايل هاي mdf-ndf-log خود ديتابيسم هندل ميشه و نه توي tempdb. ولي موضوعي كه وجود داره اينه كه وقتي يه ت...

با سلام من هنگام نصب فکر کنم یادم رفته که server name رو تعریف کنم الان پس از نصب نرم افزار وقتی میخوام sql رو اجرا کنم تو پنجره connect to server وقتی که میخوام connect بشم server name خالی هستش برای همین نمیتونم نرم افزار رو اجرا کنم . الان چطور میتونم این مشکل رو حل کنم

باسلام دوستان آیا راهی هست در اس کیو ال سرور مایکروسافت از دیتابیسی بکاپ بگیریم و در ورژن پایین تر رسیتور کنیم؟؟ (با فرض اینکه دیتابیس مورد نظر از قابلیت های جدید ورژن جدیدتر اس کیوال استفاده نکرده است)   یا اینکه فرض کنید یک بکاپ دیتابیس را در یک اس کیوال جدیدتر رسیستور کرده باشیم و بخواهیم بع...

با سلام دوستان اس کیو ال 2019 امده نسخه Enterprise  آیا این ورژنی که امده stable هست و میتونم دیتابیس های سازمان رو روش منتقل کنم یا خیر؟؟؟ در سازمان ما نزدیک 10 دیتابیس مختلف با ورژن های متفاوت داریم و 100 کاربر   البته میدونم باید شرکت های نرم افزار نویسمون اکی بدن اما نظر دوستان خیلی مه...

ضمن عرض سلام و خسته نباشید  من دو جدول دارم که می خوام از اون ها خروجی مطابق شکل زیر بگیرم قبلا یادم برای اینکار از دستور ROLLUP می شد استفاده کرد ولی الان هر کاری کردم نشد! در دو جدول اصلی تاریخ ها به صورت DateTime بود که تبدیل به Date کردم و Total هم جمع خرید هر کاربر هست اینم کوئری که نوشتم ...

این سوال توسط eh.gh206 در تاریخ 03/10/1398 09:38:10 ق.ظ حذف شده است.

دلیل: unknown

سلام دوستان من واسه راه انادزی یه سرویسی SQL نصب کردم و یک یوز روش نصب کردم به اسم CS، توی قسمت odbc 64 که باید با اون یوز تست بگیرم بهم پیغام TESTS FAILED میده. حالا باید به اون یوزرم سطح دسترسی بدم که بتونه با اون یوزرم به SQL لاگن کنه، حالا از کجای SQL باید این دسترسی رو به یوزرم بدم؟!

با سلام  دو  جدول دارم که یکی  اطلاعات پرسنل و دومی اطلاعات ورود وخروج را در خود دارند، حال از آنها کوئری گرفتم که اطلاعات هر فرد با ورود و خروجش را نمایش دهد،همچی درسته اما برای هر فرد در روز یک سطر برای ورود و یک سطر برای خروج نمایش میده ،حالا من قصدم اینه که بجای اینکه ورود و خروج ...

با سلاممن میخوام کدی بنویسم که تو دیتابیسم هرچند تا که جدول دارم نامشونو همراه با تعداد رکورد هاشون بیارم اینو باید چطوری بنویسم

با سلام من دوتا جدول میخوام از اکسل وارد کنم که هنگام وارد کردن خطا هارو نشون میده و باعث میشه یه جدول ناقص import بشه و دیگری هم فقط سر ستون هاش import بشن من چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ممنون.

با سلام من میخوام سه تا جدول از اکسل وارد sql  کنم ولی هنگام ورود sql شش تا جدول نشون میده که تو اکسل هستش ولی در حالتی که سه تا هستن این مشکل از چی میتونه باشه

با عرض سلام و خسته نباشید من یک برنامه بانک اطلاعاتی به زبان پایتون نوشتم که باید به دیتابیس Mysql بر روی هاست متصل شود.اما وقتی اجرا میگردد امکان اتصال به دیتابیس فوق فراهم نمیشود. در ضمن IP سیستم خودم را نیز در قسمت Remote MySQL اضافه نموده ام با تشکر فراوان

با سلاممن یه دیتابیسی دارم که توش حدود 40 تا جدول هستش میخواستم بدونم چطور میشه با نوشتن کد ویژگی های جداول رو برام نشون بده مثلا نام جدول رو بیاره بعلاوه تعداد رکورد های هر جدول ، نامشون و تعداد فیلد هاشو

سلاممی خواستم بدونم وقتی یک جدولی رو از اکسل به اس کیو ال import میکنم بعضی از داده هام حذف میشن چطور میتونم این مشکل رو حل کنم؟؟ آیا راهی هست؟ممنون

با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز اگر در یک شرکتی در غیر از ساعات کاری مثلا در شب اگر بخواهیم تعداد زیادی رکورد مثلا 100 میلیون رکورد را UPDATE کنیم یا حتی INSERT کنیم برای مثال عرض می کنم و این آپدیت ها نهایی هستند شاید بعدا توسط کاربر تغییر کند اما 100 میلیون رکوردی که ما آپدیت کردیم صد د...

با سلاممی خواستم بدونم وقتی یک جدولی رو از اکسل به اس کیو ال import میکنم بعضی از داده هام حذف میشن مشکل از چی میتونه باشه؟ ممنون

با سلام و روز بخیر من میخواهم maintance plan بک اپ sql srver خودم رو علاوه بر local به صورت شبکه ای مثلا در آدرس \\192.168.1.5\home هم ذخیره کنم چه اقداماتی باید انجام بدم . با استفاده از EXEC xp_cmdshell  این کارو انجام دادم روی مپ درایو و مشکلی نداشتم  ، ولی میگن این دستور به سرور اسیب م...

سلام می خوام از دیتابیس اوراکل بکاپ بگیرم که بریزم رو هارد اکسترنال آیا تولزی ( Third party) وجود داره برا اینکار ؟ اگه از veeam backup استفاده کنم مشکلی با export jub  پیش نمیاد ؟ ممنون

سلام وقت دوستان بخیر یه نرم افزار بایگانی دارم که یوزر پسورد یکی از کاربران رو ندارم و میخوایم از طریق SQL server ببینم پسورد چی هست از کجا میتونم ببینم ؟ ئْ« سثقرثق 2014

سلام از یکی از پایگاه های داده روزانه بصورت اتوماتیک بکاپ گرفته میشه. ما یک سیستم در یک ساختمان دیگه داریم که همیشه روشنه و یک هارد اکسترنال بهش متصله، میخواستم بپرسم چطوری میشه تنظیمی کرد که مثلا هر یک ماه یک بکاپ گرفته بشه و بره توی اون هارده؟ شبکه هم کلا ورک گروپ هست.

این سوال توسط +989146304833 در تاریخ 26/07/1398 01:35:01 ب.ظ حذف شده است.

دلیل: unknown

سلام. وقت بخیر ، من دو تا جدول توی دیتابیس دارم مثلا به نام T1 و T2 کاربر که فرمی ارسال میکنه آیدی کاربر در جدول T1 ذخیره میشه. اطلاعات ارسالی کاربر توی جدول T2 ذخیره میشه. این دو جدول با آیدی به هم ارتباط داده میشن. اطلاعات نمونه دو جدول را در تصویر زیر میتونید ببینید: آیدی کاربر user_id هست و با ...

با سلام هنگام باز کردن یک دستور در sql این خطا را نشان میدهد میشه بگین این خطا چیه و چطوری میشه حلش کرد

سلام میخوام یه job تعریف کنم برای بکاپ گیری ولی توی object explorer گزینه sql agent وجود نداره چطور add کنم توی object explorer در ضمن سرویس sql agent هم run هستش

دوستان بنده میخوام اطلاعات 10 دیتا بیس sql را  که هرکداام در یکه نقطه از کشور هستند    میخواهم همه این 10 دیتابیس های محلی را به یک دیتابیس  در تهران منتقل کنم   چطوری میتونم اینکارو بکنم؟ با ip استاتیک  چطور اینکار بکنم(با فرض اینکه این دیتابیس ها محل هستند)  ...

با سلام خدمت اساتید محترمهنگام نصب sql این مشکل رو چطوری میشه حل کرد

باسلام و احترام  لطفا نحوه ساخت یوزر با دسترسی فقط خواندنی در sql2017 بگید مراحلش چجوریه؟ ممنون

سلام وقت همگی بخیر میخواستم یک مشورت کلی در مورد انواع دیتابیس ها باهم داشته باشیم نظراتتونو در مورد انواع کاربردها و تفاوت ها و بازار کار و موارد استفاده دیتابیس های زیر بیان کنید: Postgre oracle  my sql sql ضمنا اگر آموزش در مورد Postgre دارید بفرمایید. با تشکر

سلام دوستان  تیم برنامه نویسی ما وقتی میخواهد یک تست از نرم افزار بر روی سیستم خودش بگیرد با این پیغام خطا مواجه میشود  unable to load DLL 'SqlServerSpatial110.dll the specified module could not be found ( Exception from Hresult: 0x8007007E) نکته : اما کلاینت هایی که از این نرم افزار استفا...

سلام وقت بخیر پسوورد sql  ما عوض شده - با پشتیبانی شرکت صحبت کردم گفتن همان قبلی هست و هر کاری کردن نتونستن باز کنند تو فایل های داخل سیستم هم همان پسوورد قبلی هستش چطوری میتونم بازیابی کنم ؟ خیلییییی فوری و واجبه تمام نرم افزار ها قطع شدن چون هیچ اتصالی به sql  ندارند خواهشا کمک کنید

سلام به همه دوستان سوالمو نمیدونم جای درست مطرح کردم یا نه موضوع اینه که ما یه سری مشتری داریم که از ما خرید میکنن و ما هم سند میزنیم میخوایم این اطلاعات مشتری یکجا جمع شه مثلا از شعب مختلف اطلاعاتی وارد میکنن بیاد رو سرور دفتر مرکزی بشینه و اینکه با یک کد ملی بار امکان خرید باشه مگر اینکه از سمت دف...

سلام خدمت دوستان توسینسویی  سوالی که داشتم اینه که توی مجموعه اومدم SQL 2017  نصب کردم و هنگام نصب از گزینه MIX   استفاده کردم و همچنین سرویس هارو با یوزر دامین یعنی administrator  نصب کردم اما مشکلی که دارم اینه که بعد از نصب با یوزر sa می تونم لاگین کنم اما با یوزر adminis...

باسلام  و احترامدر یه پروژه با entity کار می کنم اطلاعات را هم در دیتا گرید نمایش میدم و مشکلی ندارماما موقعی که می خوام یه دیتابیس Add کنم با پیغام زیر رو برو شدم. An unhandled exception of type 'System.Data.Entity.Infrastructure.DbUpdateException' occurred in PresentationFramework.dll Additi...

با سلام    دوستان من موقغی که میخام برنامه مو به postgresql  لینک بدم با پیغام خطای زیر مواجه میشه ممنون میشم راهنمایی کنید    http://s3.picofile.com/file/8371010026/111.PNG

این سوال توسط امیرحسین کریم پور در تاریخ 09/06/1398 10:28:09 ق.ظ حذف شده است.

دلیل: تکراری

سلام ما برای موکبمون تو کربلا میخواییم یه سیستم و ورود خروج اشخصاص درست کنیم که مشخصات هر کسی که داخل میشه ثبت کنیم که از بارکد هم استفاده کنیم که وقتی بارکد زدیم رو کارت دادیم بهش بدونیم توسیستم متعلق به چه کسیه .میخوام ببینم با اکسس باید درست بشه یا sql؟؟ کسی هست کد آماده داشته باشه؟ ممنون میشم کم...

سلام ما برای موکبمون تو کربلا میخواییم یه سیستم و ورود خروج اشخصاص درست کنیم که مشخصات ثبت کنیم که از بارکد هم استفاده کنیم.میخوام ببینم با اکسس باید درست بشه یا sql؟؟ کسی هست کد آماده داشته باشه؟ ممنون میشم کمک کنید کار برای امام حسین جوابش رو خود آقا میده من خودمم دارم رایگان این کارو میکنم. جانم ...

با سلام تازگیا sql به حروف بزرگ و کوچک حساس شده مثلا من یک ستون بنام Name دارم وقتی این دستور رو مینویسم : Select name From tbl_Studentای خطارو نشون میده : Msg 207, Level 16, State 1, Line 12 Invalid column name 'name'.ولی وقتی با حروف بزرگ مینویسم دستور به خوبی اجرا میشه : S...

سلام به همه دوستان.من یه سوال واسم پیش اومده و میخواستم بدونم که چه پایگاه داده ای میتونیم باهاش هم از طریق وب، اپلیکیشن اندروید، IOS و شاید در ادامه نرم افزار های سیستمی مثل ویندوز و لینکوس رو درست کنیم که بتونه به از طریق اینترنت دیتاها رو ذخیره بازیابی کنه؟؟؟یه چیزی مثه تلگرام...

سلام به همه اساتید گرامی دوستان من زمانی که میخام از طریق COMMAND LINE یا خط فرمان فایل اصلی SQL SERVER رو  که setup.exe می باشد رو اجرا کنم با خطای setup failed مواجه میشه اما بعد از اینکه فایل setup.exe رو خودم به صورت دستی یک بار دابل کلیک میکنم و مجدد تو خط فرمان دستور اجرای فایل رو میزنم فایل ا...

با سلام و احترام خدمت دوتان عزیز  من یه سوال داشتم  میخوام دو تا جدول با یه شرط خاص بصورت پشت سر هم درsql   نمایش داده بشه  اگر می شه راهنمایی بفرمائید  از چه دستوری استفاده کنم  

سلام.پایگاه داده سرور اتوماسیونمون از سال 92 داره کار میکنه، حجم پوشه sql در محل نصب حدود 300 گیگ شده و حجم فایل های بکاپ(که در محل دیگه ای ریخته میشه) حدود 1 گیگ هستن. مطمئنا اطلاعات درون اتوماسیون بالای 1 گیگ هست الان سوالم اینه که اگر مشکلی پیش بیاد مثلا هارد بسوزه، با برگردوندن این فایل 1 گیگی ه...

تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر
×

تو می تونی بهترین نتیجه رو تضمینی با بهترین های ایران بدست بیاری ، پس مقایسه کن و بعد خرید کن : فقط توی جشنواره پاییزه می تونی امروز ارزونتر از فردا خرید کنی ....